Speciale productie van de Klostermann betonelementen

Uit de bouwstof beton vormen wij creatieve iedeen en visies. Door het gebruik van zelfverdichtend beton zetten we onze Manufaktur om tot elk ontwerp en functionele eis die onze klanten wensen.

Onder de productnaam MASSIMO produceren wij indrukwekkende grootformaat tegels uit hoogwaardig zichtbeton. De maximale afmetingen hiervoor zijn 300x200x18cm. Maar neemt u gerust contact met ons op om uw individuele wensen met een van onze expers door te nemen.

De serie BETOline is duidelijk aanwezig op het gebied van kwaliteit, de BETOline biedt u vele mogelijkheden. De standaard formaten in de lijn geven u slechts een indruk van wat er allemaal mogelijk is binnen dit product. Op uw verzoek produceren wij diverse speciale op maat artikelen met uw aangedragen ontwerp als voorbeeld.

Als aanvulling op onze betonnen uitstraling bieden wij u ook speciale Manufaktur artikelen met de oppervlakken en structuren van SCADA, TOPSTONE en vele andere van de Klostermann systemen.

Sichtbeton-Bauteile nach individuellem Kundenwunsch

Contactformulier Manufactuur

Adviesgesprek
Voor een concreet project in ontwerpfase verzoek ik om een uitgebreid adviesgesprek over maatwerk elementen. Belt u mij graag terug om een afspraak te maken.

Aanspreekvorm:

Achternaam*:

Voornaam*:

Bedrijf / Instantie:

Adres*:

Postcode*:

Plaats*:

Telefoon:

Informatie omtrent project /
Opmerkingen*:

* Verplicht veld

schulze-heiko

"Ob individuell zugeschnittene Betonfertigteile, ausgesuchte Designs oder auch patente Neuheiten - wir freuen uns auf die Zusammenarbeit."

Heiko Schulze
Betriebsmeister Fertigteile (Manufaktur)