Klostermann: verhardingssystemen ECOSAVE protect

Het Klostermann AQUASTON CARRY protect-systeem is de juiste keuzen voor industriële gebieden. Het is een functioneel en door zijn waterdoorlatendheid een milieuvriendelijk systeem. De honingraad gevormde AQUASTON CARRY protect bestrating met geïntegreerd verankeringssysteem is bijzonder geschikt voor gebieden met zeer hogere verkeersbelasting.
Door de unieke nauwelijks zichtbare fijne poriën in de bestrating kan regenwater gemakkelijk naar de bodem doorvloeien. Tegelijkertijd wordt het afvloeiend wegdekwater gezuiverd van door verkeersbelasting ontstane schadelijke stoffen.

AQUASTON CARRY protect voldoet o.a. aan de Duitse goedkeuring voor bouwtechniek, de "abwasserbehandelnder Flächenbelag mit allgemeiner bauaufsichtlicher Zulassung" (de aBZ).