Nieuwe perspectieven voor opvallend ontworpen openbare ruimtes

In het 'Park der 1000 Steine' hebben toonaangevende architecten en landschapsarchitecten hun ideeën gebundeld in een fascinerende 6.000 m² grootte wereld aan inspiratie en informatie. Dit alles door alleen gebruik te maken van de vele Klostermann producten.

In het 'Park der 100 Steine' valt al eerste het centrale designelement in het oog. Een opvallende waterval die uitloopt tot een centrale waterstraat. Vanuit hier kunt u door naar 8 verschillende thema's aan inspiratie met Klostermann producten. Van Modern en Klassiek tot organisch topdesign. Alles thema’s zijn hier samengevoegd. Het 'Park der 1000 Steine' stimuleert niet alleen uw fantasie en creativiteit, maar biedt ook nog eens een scala aan praktische tools in uw besluitvormingsproces.

Park der 1000 Steine Coesfeld

Video bekijken

Am Wasserturm 20
48653  Coesfeld
Tel.: 0 25 41/7 49-0
Fax: 0 25 41/7 49-49

Mo - Fr von 9 bis 19 Uhr
Sa von 9.30 bis 19 Uhr
So von 10 bis 19 Uhr

Mo - Fr von 13 bis 17 Uhr
vormittags keine Beratung
Sa von 9.30 bis 13 Uhr
An Sonn- und Feiertagen keine Beratung.

Wegbeschreibung »

Could not get image resource for "media/public/mitarbeiter/klostermann-florian..jpg".

"Lassen Sie sich inspirieren von den schier unendlichen Möglichkeiten, die eine unserer schönsten Referenzen, der Park der 1000 Steine, zu bieten hat."

Florian Klostermann
Geschäftsleitung

Presentaties en vergaderingen in het 'Park der 1000 Steine'

par-coe-wasser-005-177-133-pixel

Klostermann biedt u individuele en groeps seminars over de producten dan wel specifieke projecten. Vraag ons naar de mogelijkheden en leg ons uw wensen gerust voor.